Твердопаливні котли

25 апреля 2016

У наш час у зв’язку з подорожчанням непоновлюваних джерел енергії все більшої популярності серед споживачів набувають твердопаливні опалювальні котли. Твердопаливні котли в якості палива для горіння послуговуються такими матеріалами, як деревина, вугілля, солома тощо, що робить використання котла значно вигіднішим з економічної точки зору.

Принцип роботи системи опалення з твердопаливним котлом не має принципових відмінностей із системою з використанням газового чи електричного опалювального котла: тепло, що його продукує котел, розповсюджується в усі радіатори разом з водою, і таким чином опалюється весь дім.

Якщо Вас цікавлять зручні в експлуатації й економічні твердопаливні котли, скористайтеся послугами компанії «Kermi». Наша компанія займає видне місце на ринку обладнання кондиціювання, вентиляції та опалення. На сайті нашого інтернет-магазину Kermi.net.ua Ви зможете ознайомитися з асортиментом високоякісних твердопаливних котлів із найрізноманітнішими функціональними характеристиками.